Om bak7yoga

Jeg er Yoga Alliance E-RYT® 500 certificeret yogalærer og RPYT® certificeret graviditets yoga lærer og grundlagde i 2010 bak7yoga.

 

Jeg har en tung karrieremæssig baggrund indenfor erhvervslivet og har arbejdet med ledelse, medarbejderudvikling, salg og marketing i 25 år.

Yoga har været en grundpille for mig i mange år og i 2008 flyttede til Asien for at dedikere sig til dybdegående at studere yogaens filosofi og mange yoga stilarter.

Igennem flere yoga uddannelser certificerede jeg mig til advanced yoga teacher ved den cerfificerede yoga skole ”Radiantly Alive” på Bali i 2010, hvor jeg har boet over 1 år.

Med udgangspunkt i Vinyasa yoga (bevægelse med åndebrættet) har jeg en bred tilgang til yogaens mange veje.
Jeg har i Asien fået undervisning af nogle af de bedste internationale yogalærere indenfor Vinyasa, Asthanga Vinyasa, Iyengar, Anusara, Hatha, Jivamukti (New York), Synergi yoga (Simon Le Bon, Australien), Tripcichore yoga (Edward Clark, London).

 

Igennem denne brede og dybe viden kombineres de mange stilarter  og danner den yoga, som passer til de mennesker, jeg underviser.

Jeg har fået undervisning af den tyske filosof Emil E. Wendel, der har boet og studeret Yoga filosofi og Sanskrit (det Indiske gamle sprog) i Indien i 18 år. Den gamle yoga filosofi helt tilbage til de ca 5000 år gamle indiske Vedas og de efterfølgende Upanishads, er det, der danner grundlag for Patanjalis Yoga Sutras, der igen danner baggrund for filosofien bag den yoga vi kender i dag.

 

Powerful yoga og rolig mindfulness yoga kombineres i bak7yoga til en givende og balanceret yoga for krop, sind og sjæl. Om det er private enetimer eller hold yoga, er mit udgangspunkt altid at give den mest effektive yoga til den enkelte og at skabe en udviklende og kraftgivende yoga oplevelse.

bak7yoga handler om at ekspandere dig! – få det bedste af dig frem i lyset, udvide din evne til at fokusere, være til stede i kraft og balance med ro og ren energi.

 

– At du automatisk får en slank, smidig og stærk krop er sidegevinsten…

 

Namaste

Malene Bak Sko

footer