bak7yoga Flows

bak7yoga flows er videoer, designet til at give dig et skud energi på bare 3-4 minutter.

 

Hver lille 3 minutters video er let at gå til – Og virker som et hurtigt “shot” yoga-juice, direkte i din travle hverdag.

 

Du kan mixe og kombinere videoerne som du vil!

 

Du får det bedre og du får øjeblikkeligt mere energi – Altsammen på bare 3 minutter!

SÅDAN virker bak7yoga Flows

Når det handler om yoga, er det ikke kun HVAD du gør, men mest af alt, HVORDAN du gør det!

 

Med bak7yoga flows får du en effektiv 3 minutters kvalitets yoga-session,der vil booste DIG og DIN dag… Hurtigt og nemt!

 

Hvad enten du er helt ny yogi eller du savner ny inspiration til din EGEN hjemme yoga træning – Disse 3 minutters yoga videoer vil JUICE YOU UP!

 

Du kan gentage og kombinere de 3 minutters flows nøjagtig som DU har lyst – gøre dem til dine EGNE private yoga-sessions – med mig som din guide.

 

Yoga ER simpelt. Det behøver ikke være svært og hårdt for at være effektivt, og du kan integrere den i din travle hverdag.

Hvad siger folk?

Om Malene Bak Frederiksen

Malene Bak Frederiksen er, med base i København, registreret E-RYT500 (advanced yoga teacher) og RPYT (prenatal yoga teacher) hos Yoga Alliance.

 

Hun grundlagde bak7yoga i 2010.

bak7yoga kombinerer kraftfuld Vinyasa yoga med en afslappende, mindfulness-baseret tilgang. Det er en meget fokuseret, udvidende og effektiv måde at dyrke yoga på.

Nøglen i bak7yoga er en stærk og individual guidning i, ikke blot HVAD du gør, men HVORDAN du gør det!

 

Malene undervist, praktiseret og studeret en bred vifte af yoga-former i Asien og Europa, med nogle af de mest anerkendte, internationale yoga-lærere, traditioner og stilarter gennem de seneste 15 år og har herigennem opnået sin undervisnings-certifikation som advanced yoga teacher fra “Radiantly Alive Yoga” i Ubud, Bali i 2010.

 

Klik her hvis du vil vide mere om bak7yoga